måndag, oktober 24

Fortsätt på följande..

Det bästa sättet att förhindra nedskräpning är att ta sig tid att slänga det man måste i en soptunna.

Fattigdomsproblemen hänger samman med miljöfrågor på så sätt att eftersom de är fattiga lägger de förmodligen inte en stor summa pengar på t.ex ren el.


Jämnställdighetsfrågor och miljöfrågor hänger samman på så sätt att i somliga länder har det kvinnliga könet ingen yttringsfrihet, som männen har. de kan ledda till att de bra idéer som dom har, kan de inte dela med de andra.

Några positiva saker som hänt med miljön i Sverige på senare år är att vi har gjort en lag som säger att det är otillåtet att skräpa ner, som jag personligen anser att de borde sätt i produktion mycket tidigare.


Några bra saker är som jag gjort för miljön den senaste veckan är att jag har lagat lika mycket mat som behövs istället för att slänga det som blir över. Jag har åkt buss, och cyklat till bussen istället för att ta bilen.

1 kommentar:

  1. Vist skulle det vara bra om alla tog sig tid att slänga skräp i papperskorgarna. Kolla bara i klassrummen efter en lektion inte ens alla elever orkar ta med sig sina sopor och lägga i papperskorgen.

    SvaraRadera